Amokmakers betichten beveiligers Efteling van racisme

Op internet circuleert een filmpje van een Efteling-bezoeker die door vijf beveiligers tegen de grond wordt gewerkt. De maker is de vriendin van de man, dj Charissa Jong, die het filmpje op Instagram heeft geplaatst. Volgens haar handelden de beveiligers uit racisme, wat door de Efteling stellig wordt ontkend.

Al bij aankomst in het park gedroeg de bezoeker zich vervelend en intimiderend. Hij riep volgens een woordvoerder van de Efteling dat hij schijt had aan corona en weigerde zich vervolgens aan de maatregelen te houden, die het sprookjespark had getroffen om verspreiding van corona tegen te gaan. Nadat hij gekalmeerd was, werden hij en zijn vriendin alsnog toegelaten. Dat ging maar kort goed. Even later zette de bezoeker opnieuw de boel op stelten, waarop de beveiliging besloot in te grijpen. Omdat de man een dreigende houding aannam, werd hij door vijf beveiligers naar de grond gewerkt en gefixeerd in afwachting van de politie. De vriendin filmde dit, terwijl zij de beveiligers krijsend voor racisten uitmaakte. Ook dreigde zij de beveiligers en hun moeders aan te klagen. Volgens haar werd haar vriend zwaar mishandeld en moest hij daarvoor naar de spoedeisende hulp. In werkelijkheid werden beiden door de politie aangehouden, op de bon geslingerd en uit het park verwijderd. De beveiligers leefden daarna nog lang en gelukkig!

bron:beveiligingsnieuws.nl

Ook interessant:

Kassa: ‘warmtebeeldcamera’s niet geschikt voor koortsmeting’ Consumentenprogramma Kassa toonde zaterdagavond een reportage over koortsthermometers, waarbij ook gekeken werd naar infraroodmeters bij de ingangen van onder

Read More »

onze
klanten