Toegangscontrole

Toegangscontrole is feitelijk niets anders dan, Wie, Waar en Wanneer men naar binnen mag. Met andere woorden, een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldig toegangsbewijs, bepaalt vervolgens of deze geautoriseerd is voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Er zijn verschillende methodes tot herkenning. Bekend zijn de keyfob of kaart die bij de deur om de juiste persoonlijke code vraagt. Men kan ook gebruikt maken van Biometrie. Biometrie is identificatie aan de hand van de unieke kenmerken van bijvoorbeeld het Gezicht, een Vingerafdruk, de Iris etc.

Toegangsystemen vindt men vaak bij Bedrijven, Verzamelgebouwen, Zorginstellingen, Winkels en Appartementen. Het is mogelijk om een toegangssysteem te koppelen aan een beveiliging, of camerasysteem, naar wens van de cliƫnt.

Voor meer informatie over Toegangscontrole van SSB Security Systems van Berlo? Neem dan contact op met onze vestiging of vul het contactformulier in.

onze
klanten